TRAINING

AESTHETIC BUSINESS PRESENTATIONS

 

Mediul profesional în care activăm ne provoacă din ce în ce mai mult să ne extindem zona de confort. În același timp, prezentările din sfera business câștigă tot mai mult teren, chiar și în rândul unor segmente de activitate ceva mai tehnice care, până cu puțin timp în urmă, erau concentrate doar pe latura de producție sau mentenanță.

 

Aesthetic Business Presentations este un curs intensiv, care parcurge cele mai importante elemente de care ai nevoie pentru a pregăti prezentări utile, estetice și de impact. Prin intermediul acestora îți vei consolida credibilitatea în fața echipei, în fața managementului și în fața partenerilor cărora te adresezi.

 

Cursul Aesthetic Business Presentations îi ajută pe participanți să:

  • rețină o structură clară, pe care să își construiască următoarele prezentări de business
  • cunoască elementele de bază ce trebuie respectate în cadrul slide-urilor care însoțesc o prezentare
  • înțeleagă importanța tuturor componentelor care contribuie la o prezentare de impact

 

 

AESTHETIC COMMUNICATION

 

Comunicarea este prezentă în mod constant atât in viața noastră personală, cât și în activitatea profesională. Comunicăm, sub diferite forme, incă din prima noastră zi de viață, astfel încât suntem tentați să credem  că suntem deja experți și nu mai putem întâmpina nicio dificultate.

 

Totuși, de ce ne confruntăm uneori cu situații în care așteptările noastre sunt atât de diferite de reacțiile celor din jur? Ce element ne scapă din vedere? Poate tocmai această componentă estetică, ce are rolul de a face mai plăcute relațiile noastre cu cei din jur.

 

Cursul Aesthetic Communication îi ajută pe participanți să:

  • rețină care sunt principiile de bază pentru o comunicare estetică
  • înțeleagă cum pot integra aceste principii în activitatea profesională
  • prezinte mai eficient propriile mesaje, idei, propuneri

 

2019  Aesthetic Style Communication