CONSULTANȚĂ

STRUCTURARE ȘI STILIZARE CONȚINUT

 

Structura este elementul de bază pentru fiecare prezentare sau discurs. La fel de importantă este și forma pe care o îmbracă mesajul tău, căci ea îi arată audienței cât de mult te-a preocupat evenimentul sau întâlnirea respectivă.

 

În plus, dacă alegi să îți însoțești prezentarea și de un suport vizual, atenția ta trebuie alocată în bună măsură și asupra acestuia. Prea mult text într-un slide sau caractere greu de descifrat pot distrage atenția oamenilor de la esența a ceea ce tu le prezinți.

ABILITĂȚI DE PUBLIC SPEAKING

 

Teama de a vorbi în public a fost și rămâne una dintre cele mai mari temeri pentru mulți dintre noi.

 

Dacă simți nevoia să ajustezi stilul pe care îl abordezi atunci când ești speaker, îți vom aloca un număr potrivit de ore de consiliere, astfel încât să ai mai mult curaj și încredere în tine când ești “pe scenă”.

CONSILIERE VESTIMENTARĂ

 

Hainele pe care alegem să le purtăm atunci când susținem un discurs sau o prezentare ne pot ajuta să avem încredere în noi, să ne simțim bine și stăpâni pe situație sau…ne pot genera disconfort și pot distrage atenția publicului de la mesajul pe care îl transmitem.

 

Pachetele noastre de consultanță pot include și sesiuni de consiliere vestimentară pentru situațiile de public speaking, astfel încât tu te poți concentra doar asupra prezentării.

DEPĂȘIREA BLOCAJELOR EMOȚIONALE

 

De multe ori, o teamă puternică de a vorbi în public are rădăcini mai vechi și ascunde un blocaj emoțional complex, pe care suntem tentați să îl ignorăm.

 

Din fericire, Tehnicile de Eliberare Emoțională au devenit tot mai cunoscute și practicate și la noi, iar cu ajutorul lor fiecare dintre noi își poate scoate la lumină adevăratul potențial, atât la nivel personal, cât și la nivel profesional.

2019  Aesthetic Style Communication